Frédéric Van Burm - Osteopaat, DO, M. Sc. Ost. / International Sports Consultancy
HOME BIO OSTEOPATHIE AK kPNI kPNI & SPORT OSTEOPATHIE & VOETBAL MEDIA
     
Bio

Frédéric Van Burm is osteopaat (DO én Master of Science in Osteopathy, 120 ECT credits) en behoort tevens tot de eerste lichting afgestudeerde osteopaten in de sport. Hij is al jaren docent aan de grootste osteopathie-opleiding in Europa (International Academy of Osteopathy, www.iao.be) in Kopenhagen (DK), Gent (B) en Caïro (Eg.).

Hij behandelt in de praktijk in Gent iedereen die beter wil worden volgens geïntegreerde principes van de osteopathie, AK én kPNI (klinische psycho-neuro-immunologie).

Hij is onderzoeker en spreker op talrijke wetenschappelijke (voetbal/sport) congressen, wereldwijd. Hij werkte ondermeer voor Zulte Waregem, NBA team New York Knicks, voetbalteam FC Red Bull Salzburg en voor de Rode Duivels in hun aanloop naar het WK 2014.

Hij werkt ook op verplaatsing als consultant voor individuele profvoetballers met hardnekkige, terugkerende blessures, en focust daarbij op oplosbare risico’s.

Zijn afstudeerthesis ‘Preliminary evidence of the efficacy of cranial osteopathy in professional football” werd opgenomen in het IOC abstract book (Monaco 2017) en in de Britisch Journal of Sports Medicine.

 

     
T +32 496 52 21 14 / frederic.van.burm@telenet.be
  (c) Osteopraktijk Van Burm - Carlier / All rights reserved